Serveis

Clients

Hem treballat amb diversos sectors del teixit empresarial i ens hem adaptat a les noves regles que regeixen l’economia en els últims anys involucrant-nos en l’activitat dels nostres clients

comercial

Outsourcing Comercial

Considerat com pràctica fonamental en les estratègies de venda de les empreses.

LLEGIR MÉS

comercial-fot
industrial

Industrial

Externalitzar de forma parcial o total les unitats productives industrials

LLEGIR MÉS

industrial-fot
restauracion

Hostaleria

Tots els perfils necessaris per realitzar el servei diari d’un establiment

LLEGIR MÉS

restauracion-fot
auditoria1

Augmenta les seves ventes

LLEGIR MÉS

escuelas-fot
geriatria

Residències Geriàtriques

Recursos humans específics per brindar a la Residències Geriátricas i Centres de dia.

LLEGIR MÉS

geriatrico-fot
icon-serv-ges-restau

Consultoria restaurants

Anàlisi integral i Diagnòstic Estratègic complet del negoci. Posicionament Competitiu.

LLEGIR MÉS

consul-restau-fot

Nosaltres

Impulso Serveis

Outsourcing a Barcelona Impulso neix com a conseqüència de la demanda dels clients d’Impuls Serveis en els últims anys.

nosotros

AVANTATGES DEL OUTSOURCINGENTAJAS DEL OUTSOURCING

– La externalización de personal és la millor opció per al creixement empresarial amb riscos mesurats i controlats a tot moment.

– Estudiem i analitzem cada cas amb una metodologia pròpia que aquesta basada en la rendibilitat per lloc de treball segons l’activitat de la companyia.

– El Outsourcing a Barcelona –s’està convertint en la solució ideal per a empreses.

En aquesta època de canvis importants, les empreses estan orientades a la major obtenció de resultats i a brindar la màxima qualitat dels seus productes i serveis amb el menor cost possible, amb l’objectiu principal de no descurar i incrementar la seva rentabilitat.

D’aquesta manera, els nostres clients se centren, cada vegada en major mesura, en el que constitueix el veritable“Core Business” d” del seu negoci, deixant la resta de funcions i processos en mans d’empreses externes, a través de la fórmula del Outsourcing o externalització de serveis. Així, processos com la fabricació d’un producte, la realització de manipulats o la gestió d’un àrea concreta del seu negoci, passen a ser dirigits i desenvolupats per una empresa especialitzada en aquestes activitats, convertint-se aquesta, de fet, en un veritable soci-proveïdor.

El nostre equip de professionals compte amb més de 15 anys d’experiència en la externalització de serveis, consultores de recursos humans, empreses de Outsourcing a Barcelona, head hunters i empreses de treball temporal, seleccionant múltiples candidats per cubrir les necessitats de clients en diversos sectors com la hostaleria, indústria, serveis, entre altres.

El nostre valor diferencial és la nostra visón global del món empresarial que ens permet aportar solucions de gran valor afegit per als nostres clients.

Som empresaris i sentim a les empreses dels nostres clients com nostres.

Aportem solucions de recursos humans externs reduint els costos en personal i col·laborem de forma efectiva a planificar les plantilles de les empreses segons la estacionalidad del negoci i les seves puntes de treball.