restaurante-desc

Restaurants,cafeteries,cerveseries,bars,en definitiva tots els establiments d’hostaleria en general pateixen un problema comú : El personal

L’equip de professionals que forma la divisió d’hostaleria d’Impuls Outsourcing, prové i coneix les necessitats del sector posat que ho han viscut i viuen des de dins en càrrecs d’adreça de restaurants, assessors de cuina gourmet, consultors de restauració, dissenyadors de reconegut prestigi, experts en màrqueting hostelero,entre altres funcions de responsabilitat.

Pràcticament la totalitat d’ells continua en actiu en l’hostaleria i conformen un consell assessor que es reuneix periòdicament per analitzar les diferents problemàtiques i necessitats que ens plantegen els nostres clients i aporten solucions pràctiques, realistes i actualitzades a la situació econòmica actual.

Aquest és el nostre gran valor diferencial, una gran part del nostre equip viu el sector dia a dia i experimenta la seva evolució i els seus canvis de tendències quan es produeixen.

Els nostres serveis abasten des de la selecció, comprovació de referències i contractació de tots els perfils necessaris per realitzar el servei diari d’un establiment d’hostaleria, (Directors, Caps de sala, Cambrers, Ajudants, Cuiners, Friegaplatos, Neteja)

Perfils

ventajas-serv

· Director de restaurant

· Hostess

· Caps de cuina

· Cuiners

· Ajudants de cuina

· Cambrers

· Fregaplats

· Personal de neteja.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres

Nombre:

Correo electrónico:

Teléfono:

Asunto:

Mensaje: